Spring naar inhoud

Lezing en voorstelling “Chagall, de schilder en de liefde”

Lochem,                                                                                                             6 januari 2017

Persbericht

Lezing en voorstelling “Chagall, de schilder en de liefde”

In februari as zijn er in het BIC (Bezielend Inspiratie Centrum) aan de Noorderwal 17 te Lochem twee activiteiten over het leven en werken van Marc Chagall.  Op donderdag 2 februari geeft de heer Frans Wiersma een lezing als opmaat voor een voorstelling over Chagall. De lezing begint om 19.30 uur. Op zondag 12 februari as vindt de voorstelling plaats door de vocalgroep Choral: “Chagall, de schilder en de liefde”. Aanvang 19.00 uur. Beide activiteiten zijn ook los van elkaar bij te wonen. We vragen een vrije gift. Lees meer......