Spring naar inhoud

Nieuwsbrief januari 2018

BIC Nieuws en uitnodiging

BIC
Een platform waar mensen elkaar inspireren en geïnspireerd worden om de wereld een stukje mooier te maken. ieder vanuit zijn invalshoek en op zijn eigen wijze. Zoekend naar verbinding en overeenkomsten met respect voor de verschillen. Powered by het Apostolisch Genootschap, onder de noemer van “ontmoeten en levenskunst”. Het BIC is ook een Ambassade van Vrede.

Meedoen?
Het BIC wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers uit de hele regio. Zij zorgen onder andere voor gastvrije ontvangst, een kopje koffie, een luisterend oor, inspirerende workshops, thema-ontmoetingen, Lees meer......

bijlage nieuwsbrief januari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.