Spring naar inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DE DOOD – DOODGEWOON?

26 februari om 14:00 - 16:00

Hoewel we allen weten dat iedereen ooit dood gaat is het toch niet vanzelfsprekend dat we dat DOODGEWOON vinden. Of u wel? Het is goed het daar toch samen eens doodgewoon over te hebben en dan het stilzwijgen over de dood te doorbreken.
Een werkgroep uit de Raad van kerken en geloofsgemeenschappen Lochem/Barchem wil dat graag met u bespreekbaar maken in twee bijeenkomsten. Iedereen kan aanschuiven. Natuurlijk verplicht het u tot niets.

In de eerste bijeenkomst lichten we een aantal aspecten kort toe – we kunnen dan ook wat wennen aan elkaar door het doodgewone van de dood met elkaar te delen.In de vervolgbijeenkomst kunnen we dan dieper ingaan op de ook door u genoemde aandachtspunten.

We stellen ons voor dat we het bijv. samen kunnen hebben over praktische zaken (als nalatenschap/begraven of gecremeerd worden) – oude en nieuwe afscheidsrituelen – (on)voltooid leven – (zelf)gekozen levenseinde – zelfdoding – enz.

De werkgroep (Marita Klein – Corien Veenhuizen – Erna Wagenaar – Dick Beltman) begroet u graag!  Van harte welkom! De koffie/thee staat klaar!

Waar:          het BIC -Bezielend Inspiratie Centrum – Noorderwal 17, Lochem
Nadere info:  kerk- en huis-aan-huisbladen en/of tel. 06 – 22 55 91 02 (Dick Beltman)
Aanmelden:   hoeft niet, maar is wel prettig: erna@bic-lochem.nl

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie: