Spring naar inhoud

Fête de la Nature

Fête de la Nature

Op 22 mei jl was de landelijke viering van Fête de la Nature. Daarom organiseerden we een Hagenpreek aan de Berkel.

De hagenpreek in gesprek… en lunch
Na een indrukwekkende samenkomst, waarin gesproken, gemusiceerd, gezongen en gedanst werd, gingen we naar BIC, waar de koffie en het heerlijkste krentenbrood van Gelderland al klaarstonden. De mooie ruimtes, de uitnodigende zitjes en de aantrekkelijke sfeer voelden als een weldaad, waarin ieder zich direct thuis voelde.
Na de koffie werd er in groepjes, aan de hand van een aantal stellingen, gesproken over enkele waarden waar we onze gevoelens over mochten uiten. Toen was het tijd voor de lunch met gerechten van ingrediënten die in de wilde natuur groeien. We genoten  van  een heerlijke zalm die in helder stromend water geleefd heeft. Het sap en de limonade kwamen van verse vruchten.

Wordt vervolgd..
Voor velen was het de eerste keer dat ze in BIC waren, maar, gezien het enthousiasme over de inhoud van de activiteiten, en daarnaast de uitnodigende sfeer en inrichting, vast niet de laatste keer.
We hopen elkaar nog vaak te ontmoeten en te inspireren, of het nu een gespreksdienst is, een creatieve middag, of het luisteren naar muziek en gedichten.
Het is goed als er een verbinding tot stand komt die ons het gevoel geeft elkaar in alle levensomstandigheden nabij te mogen zijn.