Spring naar inhoud

55+ levenskunst: “hoe te leven vanuit liefde en om te gaan met angst en haat”.  

Lochem 3 november 2017

Persbericht

Op dinsdag 14 november as. om 10.00 uur, is er in BIC (Bezielend Inspiratie Centrum) Noorderwal 17 te Lochem, weer een ontmoeting van  Levenskunst 55+. Om 12.00 uur is er gelegenheid voor een gezamenlijke lunch. Het gespreksonderwerp van deze ochtend is: “hoe te leven vanuit liefde en om te gaan met angst en haat”.
De Belgisch/Marokkaanse Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de metroaanslag in Brussel en reageerde met het boekje “Jihad van de Liefde” en Etty Hillesum, die in de oorlog een alomvattende liefde wist voor te leven en daarover in haar dagboek “het verstoorde leven” schreef. We leggen de teksten van hen beiden naast elkaar leggen en gaan daar met elkaar over praten.
Graag opgeven t/m maandag 13 november: lettyreurich@canaldigitaal.nl of kleibes@hetnet.nl of 06-13576825.

 Levenskunst 55+

Tijdens de ontmoetingen van Levenskunst 55+ is er ruimte voor gesprekken over onderwerpen die veerkracht geven om het leven een andere wending te geven.  Aan de hand van gedichten, verhalen of een film wordt het thema ingeleid.

 Noot voor de redactie:
voor meer informatie: Cobi Noordhoff: 0546-860948