Spring naar inhoud

OPROEP OM MEE TE DOEN!

Mei 2020. 75 jaar geleden bevrijd. Dat gaat heel Nederland uitgebreid vieren. Dus Lochem zeker ook. En wij als kerken doen helemaal mee. Met een eigen project, volop gesteund door de gemeente: ‘Samen de schone was van de vrijheid buiten hangen.’

Grote kerk, markt en straten worden volgehangen met ‘wasgoed’, stukken textiel met daarop geschilderde teksten. Over vrijheid. Geschreven door velen en heel graag ook door u/jou.
Vandaar deze oproep. We hebben je nodig.

Doe dus mee om er samen iets heel moois van te maken. Je kunt het alleen doen of in groepen, eventueel begeleid door iemand die daar veel ervaring in heeft. De beschrijving van het hele project ligt in al onze gebouwen. Geef je op bij onderstaande contactpersoon.
Gewoon doen!

Namens de Raad van Kerken en Geloofsgemeenschappen,
Contactpersoon voor Apostolisch Genootschap Lochem:
Erna Wagenaar  (tel. 06 81025276 / email: erna@bic-lochem.nl