Spring naar inhoud

Feestelijke heropening met expositie bij Bezielend Inspiratie Centrum BIC

Bezielend Inspiratie Centrum BIC Lochem was door de coronamaatregelen van de overheid enige tijd gesloten. We hebben tijdens die periode niet stilgezeten. Naast creatief nadenken over een programma waarmee we jullie weer welkom heten zodra dat kan, zijn we aan de slag gegaan met ons pand. We hebben verbouwd en zijn op het resultaat gepast trots!

En we kunnen jullie weer ontvangen! Vanaf 5 juli is iedereen weer van harte welkom! Kom kijken hoe de verbouwing is geworden, maak kennis met onze vrijwilligers en laat je informeren over wat we doen. Je bent van harte welkom. Er gelden nog wel wat RIVM-maatregelen voor jullie en onze veiligheid,

We vieren onze heropening met een prachtige en feestelijke expositie door Veerle Jongeneel. Natuurlijk met een hapje en een drankje, op vrijdag 2 juli van 17.00 – 20.00, zaterdag 3 juli van 10.00 – 20.00 en zondag 4 juli van 12.00 – 17.00.

Wij zijn BIC, het Bezielend Inspiratie Centrum in Lochem. Wij zijn er om mensen met elkaar in verbinding te brengen op een bezielende manier, vol vertrouwen, met verwondering en om ons te verdiepen.

Want dat is BIC: een plek om elkaar te ontmoeten, te inspireren en om geïnspireerd te raken. Omdat we dit willen: onze wereld met elkaar een stukje mooier maken. Je bent van harte welkom!

Adres: Noorderwal 17, 7241 BL Lochem. E-mail: info@bic-lochem.nl en www.bic-lochem.nl